Ukelele

Doelgroep: Kinderen, jongeren en volwassenen
Duur: 10 lessen op donderdag
Lesduur: 45 of 60 minuten
Docent(en): Ruud Harte en Saskia Rekké

Cursussen ukelele

De ukelele is een goedkoop en makkelijk mee te nemen instrument. Maar belangrijker nog: een vrolijk instrument met een charmant geluid! De cursisten spelen tijdens de cursussen op de zogenaamde sopraanukelele (of het iets grotere model de concertukelele) met de stemming g – c – e – a, die ze zelf meenemen.

 

Ukelele Kids

Tijdens de cursus Ukelele Kids (docent Saskia Rekké) leren de kinderen allerlei liedjes, en daarbij ook de basis akkoorden, slagjes en tokkelen. Noten lezen is daarbij niet nodig. Elke les is een muzikaal feestje, waarbij leren luisteren naar elkaar, omgaan met een instrument en thuis oefenen ook aandacht krijgen.

Doelgroep:             kinderen uit groep 5, 6 en 7

Duur:                    10 lessen op donderdag 18:00 – 18:45u

Kosten:                  € 97,50

 

Ukelele Basis

Tijdens de beginnerscursus Ukelele Basis (docenten Ruud Harte en Saskia Rekké) leren de deelnemers allerlei liedjes, en daarbij ook de basis akkoorden, slagjes en tokkelen. Muzikale voorkennis of noten kunnen lezen is niet nodig.

Doelgroep:             volwassenen

Duur:                    10 lessen op donderdag 19:30 – 20:30u

Kosten:                  € 130 (ex. BTW)

 

Ukelele Vervolg 

Voor de cursisten uit eerdere basiscursussen alsmede voor mensen die al een basisniveau hebben start er dit najaar een vervolgcursus. We gaan dieper in op de slagtechnieken en het tokkelen en er komen nieuwe akkoordgrepen langs.

Doelgroep:             volwassenen

Duur:                    10 lessen op donderdag 20:40 – 21:40u

Kosten:                  € 130 (ex. BTW)

 

Terug naar overzicht Aanmelden