Activiteiten

Voortgangsverslag

Leerlingen van 6 t/m 18 jaar die instrumentale/vocale les volgen, ontvangen een maal per jaar een voortgangsverslag. Hierin wordt verslag gedaan van de vorderingen en aandachtspunten.

Voorspeelavonden/ uitvoeringen

Gedurende het schooljaar zijn er diverse uitvoeringen, per docent of gecombineerd. De ensembles spelen op de kerstuitvoering en de slotuitvoering. De blokfluitafdeling heeft ook haar eigen kerst- en slotuitvoering. Basisschoolleerlingen kunnen mee doen aan de muzikale Sinterklaasviering en aan het schoolconcert op hun school. Tevens wordt er in het voorjaar een straatconcert gegeven voor een goed doel.

Open dag

Ieder jaar organiseert de muziekschool in mei of juni een open dag. Bezoekers kunnen kennismaken met de docenten en de verschillende instrumenten. De datum van de eerstvolgende open dag vindt u in de agenda op deze site.

Verhuur van instrumenten

De muziekschool verhuurt een aantal saxofoons en cello’s. Deze instrumenten kunnen voor een jaar gehuurd worden (indien gewenst langer, mits er geen wachtlijst is). Hiervoor wordt een huurcontract in tweevoud opgemaakt. Betaling van het huurbedrag geschiedt via een factuur die per mail wordt toegezonden (samen met het lesgeld).