Georgische Koorzang

Doelgroep: Volwassenen
Duur: Workshop + 12 wekelijkse lessen
Lesduur: 120 minuten
Docent(en): Keti Tsiklauri

Dit najaar start de muziekschool een nieuw project voor koorzangers: ‘Georgische koorzang’. De zangpedagoog Keti Tsiklauri is bereid gevonden een mooi programma samen te stellen waarin zowel algemene koorzang als ook Georgische muziek aan bod komen. Het koorproject is toegankelijk voor volwassenen. Enige koorervaring is een pre maar niet noodzakelijk. Stemvorming en ademhaling, samenzang en luisteren naar elkaar; het wordt allemaal behandeld tijdens de wekelijkse repetities.

Keti vertelt: “Muziek is mijn levensbron. Ik ben opgegroeid in Georgië in een gezin waar muziek centraal stond. Mijn conservatoriumopleiding heb ik daar doorlopen en sinds een paar jaar woon ik in Nederland. Ik heb een eigen koor opgericht en geef door het hele land workshops. Ik kijk er naar uit om ook in Bunnik een koorproject te starten. En dan wil ik de zangers natuurlijk ook laten kennismaken met de rijke Georgische cultuur. Voor muziek ben je nooit te oud!”

Het koorproject van 12 wekelijkse repetities start op woensdag 27 september van 11-13 uur in Muziekschool De Kromme Rijn, Camminghalaan 27b te Bunnik. 

Kijk voor wat inspiratie naar dit videofragment: youtube.com/watch?v=1cgtlL-Y5K8

Cursus Georgische koorzang

Periode: Wekelijks op woensdag van 27 sept. t/m 20 dec. (m.u.v. herfstvakantie)
Tijd: 11-13u
Kosten: € 180 ex. BTW
Aanmelden: Via het aanmeldformulier op de website (zie cursussen)
Locatie: Muziekschool Bunnik, MFA Kersentuin, Camminghalaan 27b, Bunnik

Terug naar overzicht Aanmelden